Kamperen

tussen de appelbomen

Kampeergaard

In de appelboomgaard, zo’n anderhalve hectare groot, is het van mei tot en met september mogelijk om met een tent te kamperen. Ook buiten deze periode zijn er in overleg zeker mogelijkheden.

De ‘kampeergaard’ beschikt over vrije kampeerplaatsen, zonder afzetting. Alleen rondom de speeltuin, onder de walnotenboom en op de strook recht achter de remise en de gîtes kunnen geen tenten geplaatst worden. Maar er blijft desondanks nog volop ruimte over voor een plekje in de zon óf juist in de schaduw van één van de appelbomen.

Sanitair

De voormalige paardenstal van Chez la Fontaine is omgebouwd tot een riante sanitaire voorziening. In ‘Le Lavoir’ zijn twee douches, twee toiletten, twee wastafels en twee gootstenen. Naast het sanitair, is er in de voormalige cave een gezellige verblijfsruimte ingericht voor algemeen gebruik.

We noemen deze ruimte ‘Le Rendez-Vous’. Er is geen stroomvoorziening in de boomgaard, er is wel een koelkast met koele drankjes. Van deze drankjes kan tegen betaling gebruik worden gemaakt. Het vriesvak van die koelkast is bestemd voor koelelementen voor de koelbox.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan na overleg. Mist aangelijnd mogen ze worden uitgelaten aan de rand van de boomgaard, buiten het kampeergedeelte.

Parkeren

Achter de koeienstal is een aparte ingang en twee kleine parkeerterreinen ingericht, waar de kampeerders hun auto kunnen parkeren. Op die manier wordt de ingang bij de gîtes niet extra belast en behoudt elke gast zijn eigen privacy.
Vanaf deze parkeerplaats kunnen tenten en aanverwante kampeerspullen met behulp van een grote kruiwagen tot in de boomgaard gebracht worden.
Het is niet toegestaan om met auto’s en/of aanhangers de boomgaard in te rijden of daar te parkeren. Dit is voor het behoud van de ruim honderd appelbomen en om de rust op
Chez la Fontaine te bewaren.

Kleine campinggids

Chez la Fontaine staat vermeld in de Kleine Campinggids van de ANWB. Het oordeel van de ANWB over
Chez la Fontaine is hier te vinden.

Tarieven Kampeergaard

Prijs per nacht
Personen ouder dan 10 jaar €  5,50
Personen tussen 2 en 10 jaar € 4,00
Personen jonger dan 2 jaar gratis
Tent € 4,00
Auto
€  4,00
Aanhangwagen
€ 4,00
Huisdier
(in overleg)
€ 4,00
Bovenstaande prijzen zijn exclusief toeristenbelasting (€ 0,50 p/p/p/n vanaf 18 jaar)
De besproken kampeerplaats is ter beschikking vanaf 12:00 uur op de eerste boekingsdag tot 12:00 uur op de vertrekdatum.

Reserveringsaanvraag kampeerplek

Wat leuk om jullie te mogen ontvangen! Vul het formulier hieronder zo compleet mogelijk in, dan komen wij zo snel mogelijk bij u terug.

Bekijk a.u.b. uw spambox voor onze reactie.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ

Contact

8 route de St.Clément, Lieu dit Fontenay, Géfosse- Fontenay.

Direct boeken

Volg ons op

Recenties

 

Wij verwelkomen u graag op onze kleine camping met Nederlandse eigenaars in Normandië (tussen de landingsstranden)

© Auteursrecht - Chez la Fontaine