Chezlafontaine Rob en MariekeWij zijn Rob en Marieke, de bewoners van Chez la Fontaine. Op deze website laten we je deelgenoot worden van deze prachtige plek in Normandië en kun je meteen een stuk van de omgeving leren kennen.
Er is informatie over de gîtes, en het kamperen in de kampeergaard. Zo kun je zien wat de bestaande activiteiten zijn, welke in ontwikkeling zijn en wat er in de directe omgeving aan flora en fauna te vinden.
Chez la Fontaine’ is een oude karakteristieke Normandische boerderij, gelegen tussen Caen en Cherbourg, vlakbij de uitmonding van de Vire op een steenworp van de kust.

In het Franse decor van ruimte en natuur, wil Chez la Fontaine haar gasten laten genieten van het leven op het Normandische platteland. Gehuisvest in één van de gezellige gîtes, of juist in een tent op een vrije plaats in de appelboomgaard, krijgt rust een nieuwe dimensie. Die rust heeft een belangrijke plaats op Chez la Fontaine.
Rob en Marieke bereiden dagelijks voor hun gasten graag smakelijke en gezonde maaltijden. Zo mogelijk met groenten uit eigen tuin. Deze worden opgediend in de voormalige koeienstal, Le Coffre à Blé, op het terras of op de cour.

Onze eigen producten, zoals cider, appelsap en jam zijn in ieder geval biologisch en wij streven ernaar om zoveel mogelijk gebruik te maken van verantwoorde producten.

 
Wij wensen jullie veel plezier !
 
Rob en Marieke

Lees de recentie van ZOOVER

bekijk hier de video van Chez la Fontaine